top of page

Събития от подобен род се организират със спонсорство, защото организацията им изисква много средства. За щастие конкурса Nailpro България е подкрепена от успешни и доказали се марки, управлявани от невероятни професионалисти, които подкрепят развитието на целия ни бранш и на вас като професионалисти. От тях получавам не само по финансова подкрепа, а много повече – доверие, помощ, сътрудничество и приятелство.

Сърдечно благодаря на брандовете, които ни подкрепят

Creative Nail Design, Inc. (CND) е глобален лидер в професионалната грижа за нокти, ръце и крака и създател на множество иновации в нейл индустрията. С продуктите на CND маникюристите имат безкрайни възможности да създават спиращи дъха дизайни, модни тенденции и перфектна ноктопластика. Като непрекъснато развиващ се бранд, CND прокарва пътя на професионалната грижа за ръце и нокти повече от 40 години.

Основана в Калифорния през 1979 г., CND е първата компания, която представя гел лака SHELLAC™ Nail Colour в индустрията за нокти и създава изцяло нова категория услуги в салона. Представен в над 70 държави, CND диктува модните тенденции по най-известните подиуми в целия свят. CND се грижи за здравето на ноктите на своите клиенти, както и за безопасността на професионалистите с безкомпромисния си стандарт за качество. Всеки продукт се тества години в техните лаборатории преди да достигне в ръцете на професионалиста.

https://intercosmetica.bg/

IMG-0860.PNG

SNB Professional вече 30 години предлага на професионалните маникюристи и педикюристи в България и по света качествени продукти за постигане на отлични резултати в салона за красота. Днес продуктовото портфолио на бранда наброява над 400 артикула. Стремежът да отговори на високите очаквания на клиентите си, както и следеното на световните тенденции в сферата на професионалния маникюр и педикюр са водещи в развитието на бранда. Компанията, която стои зад него – „Стар Нейлз - България“, създава и налага у нас термина „ноктопластика“, описващ професионалното изкуство за удължаване и изграждане на ноктите с помощта на удължители, акрил и UV гел. Тя поставя и основите на професионалното обучение и получаването на висока професионална квалификация в лицензиран учебен център от преподаватели с богат опит и знания, натрупани в страната и чужбина. SNB Professional е верен партньор на професионалистите маникюристи и педикюристи вече 30 години. Можете да откриете на www.starnails.bg

nka nagel logo.png

NIKANAGEL България "Нашата мисия е да сме различни!"

Ника Нагел предлага продукция за изграждане и дизайн на нокти, разработена в Германия специално за нашата компания. В средите на професионалистите, името на Ника Нагел вече много години се явява знак за високото качество на произведената продукция и нейната безопасност за здравето на естествените нокти.

Вече 17 години, ние отваряме за Вас вратите на невероятния свят на красотата и блясъка!

Освен това ние разполагаме с богат избор от продукти за изграждане и дизайн на нокти, ние също организираме семинари – невероятни по своята информационна наситеност и позитивен заряд, който те носят.

Нашите преподаватели водят курсовете в учебни центрове по изключителни методики и технологии.

След завършване на курса всеки участник получава сертификат.

bottom of page